Af Pernille Hermann

Klar til endnu en herlig badesæson

Stejlepladsgruppen var i sving lørdag formiddag på Snekkersten Strand.

SNEKKERSTEN: “Stejlepladsgruppen sætter Grethes Bro op på Snekkersten Strand. Tapre hjælpere hamrer, banker og skruer broen sammen. Nu er den færdig. Flot arbejde. Så er der spisning i Det gule Palæ.”

Sådan skriver Jørgen Bayer fra Snekkersten, tidligere souschef på Teknisk Forvaltning, så han må jo stå inde for kvaliteten af arbejdet.

Jørgen Bayer har sendt en hel billedserie fra “broarbejdet” lørdag formiddag, og det fremgår, at det er en opgave, man kan blive våd og sandet af.

Det er kun et år siden, at bade- og bådebroen over for Snekkersten Stationsvej måtte skiftes ud, fordi den gamle bro var rådnet op. Kommunen måtte ryste op med 40.000 kroner, og den private Nellemann-fond har også bidraget med 10.000 kroner.

Nu har Grethes Bro haft sin første overvintring på land og står igen så god som ny og bryder Øresunds bølger på en af kommunens allerbedste strande.

Den nye bro har overtaget den gamles navn. Den er opkaldt efter Stejlepladsgruppens mangeårige “madmor” i Det gule Palæ på stranden længere henne mod Skotterup.

Alle i Stejlepladsgruppen arbejder frivilligt med at istandsætte og vedligeholde “palæet” og stejlepladsernes gamle udstyr og miljø, så man på én gang får det åbne kig over Sundet, store plæner at slå sig ned på og minder om Snekkersten-fiskernes arbejde gennem generationer.

P.

Artiklen sidst ændret: 6. maj 2019 13:17

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu