Pas på: Flere lommetyve på spil i tog og supermarkeder


Af Niels Berg

Pas på lommetyvene. Sæsonen er åbenbart begyndt. (Foto: Lars Johannessen)

HELSINGØR: Politiet har fået to anmeldelser om lommetyverier som er begået søndag i den forløbne weekend. Det antyder at de langfingredes sæson allerede er begyndt og borgerne opfordres til at være påpasselige med deres værdier, når de færdes på gader og i forretninger.

En 50-årig mand fik søndag mellem klokken 14.20 og 15.10 stjålet sin taske i Kystbanetoget på vej mod Helsingør. Tasken, der indeholdt en bærbar pc og to jakkesæt, lå på en bagagehylde i toget. Der er ingen spor af gerningsmanden.

En 71-årig mand fra Græsted fik søndag mellem klokken 16.56 og 17.26 stjålet sine hus- og bilnøgler.

Han har fortalt politiet at han havde nøglerne i bukselommen, mens han var inde for at handle i Lidl på Birkedalsvej i Prøvestenscenteret i Helsingør. Den 71-årige mener at tingene blev stjålet mens han opholdt sig i supermarkedet og talte med en fremmed kvinde, som havde kontaktet ham. Den bestjålne har beskrevet hende som dansk af udseende og dansktalende. Hun var mellem 28 og 30 år, 170-176 centimeter høj og spinkel af bygning med langt, brunt hår.

Artiklen sidst ændret: 6. maj 2019 15:13

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018