Leder: Når kunsten prikker til os


Af Helsingør Dagblad

"Fælles Ansvar" og "Politisk Integritet" har også fået gravsten i Helsingørs indre by.

Tre unge mænd, der stod og hoppede oven på kors og gravsten foran domkirken, fik både naboer og forbipasserende op i det røde felt. For hvad pokker havde de dog gang i? Var de ved at lave hærværk og forstyrre gravfreden? Politiet blev tilkaldt, så de kunne finde ud af, hvad det var, der foregik. Helsingør Dagblads fotograf var også tilstede og fotograferede hele optrinnet. Det stod dog hurtigt klart for politi og naboer, at det ikke var tre utilpassede unge, der var ved at udøve hærværk på kristne symboler. Men derimod Helsingørs Anonym Kunstner, der var i gang med endnu et opsigtsvækkende værk.

Artiklen sidst ændret: 10. maj 2019 10:36

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018