Valgplakater må godt hænge klar


Af Jesper Munch Nielsen

Camilla Kampmann er opstillet til folketingsvalget den 5. juni, som man ikke må hænge plakater op til før på lørdag. Alligevel hænger der Kampmann-plakater mange steder i kommunen - helt lovligt. For den radikale politiker er også opstillet til EU-valget ?den 26. maj.

Nogle partier bruger EU-plakater på kreativ vis før næste valg.

VALG: Det er først fra lørdag klokken 12, at folketingspolitikere må hænge deres plakater op til folketingsvalget den 5. juni. Og som det kan ses ude i kommunen, så er mange af de mest attraktive pladser på lygtepæle og den slags allerede optaget af plakater hængt op til EU-valget den 26. maj.

Helsingør Dagblad er blevet kontaktet af flere borgere, som har bemærket, at nogle partier er snedige i forhold til problemstillingen med det dobbelte valg. For eksempel sker det, at nogle partier hænger dobbelt-plakater op, som har en EU-kandidat yderst, men bagved skjuler en plakat med en folketingskandidat sig.

Artiklen sidst ændret: 10. maj 2019 10:52

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018