(Foto: Torben Sørensen)

Af Claus Kjærsgaard

74-årig flyttede “Industriområde” 50 meter

En Espergærdebilist tog skiltet med sig, da han skulle dreje til højre.

ESPERGÆRDE: Når man kommer til krydset ved Hovvej på Mørdrupvej, så kan man normalt se, hvor Espergærdes industriområde ligger. Det fremgår af et stort blåt skilt. Eller, det fremgik. Fredag eftermiddag holdt skiltet imidlertid flyttedag.

En 74-årig lokalbilist kom nemlig ikke helt godt igennem svinget, da han fra Mørdrupvej skulle ind på Hovvej. Bilen kom ind over hellen og havde fart nok på til at tage skiltet, der ellers er støbt ned, med sig.

Bilisten nåede at køre 50 meter med skiltet, inden han standsede. Derfor kan man, dog formentlig kun en kort stund, se skiltet stå ud for Hovvej 10 i stedet for på den normale plads i rundkørslen. Påkørslen skete fredag ved 16-tiden.

Artiklen sidst ændret: 13. maj 2019 11:22

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har Helsingør kommune brug for en Sociolance, der er en ambulance med en socialfaglig medarbejder og en paramediciner, der tager sig af socialt udsatte?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu