Af Claus Kjærsgaard

Bryllup: I morgen holder Pernille Vermund sin hvedebrødsdag

Midt i folketingsvalgkampen tog landsformanden for Nye Borgerlige en timeout for selv at træffe et vigtigt valg. Lørdag blev hun gift med Lars Tvede i Egebæksvang Kirke.

HELSINGØR: Traditionen tro, så skal bruden komme i sidste øjeblik, gerne lidt for sent, så brudgommen kan nå at blive nervøs. Den tradition levede Pernille Vermund op til lørdag, selv om hun allerede fire timer før sit bryllup var ved kirken.

Grunden til, at man lørdag klokken 12 kunne finde Pernille Vermund foran Egebæksvang Kirke, var nemlig ikke brylluppet, men at hun skulle sætte valgplakater op,

Pernille Vermunds bryllup med erhvervsmanden og forfatteren Lars Tvede har været planlagt i et stykke tid, med en truende valgkamp i horisonten. Det viste sig så, at Lars Løkke Rasmussen netop i denne uge udskrev valget og dermed skød valgkampen i gang. På grund af valget var parret lidt forberedt, så der var ikke planlagt nogle hvedebrødsdage.

En lille timeout blev det dog til. Efter at have sat valgplakater op kunne Pernille Vermund tage hjem til Snekkersten og forberede sig til brylluppet. Lørdag aften var der bryllupsfest og “søndag holder jeg hvedebrødsdag”, fortæller Pernille Vermund, der er tilbage i valgkampen mandag.

Brylluppet i Egebæksvang blev holdt på en smuk lørdag eftermiddag. En delegation amerikanerbiler under optakten, men det var som en del af en anden begivenhed. Som den sidste ankom Pernille Vermund dog selv i en amerikanerbil, en stilfuld mørkegrøn Ford A fra 1930. Hun havde sine tre sønner med på bagsiden.

Lidt over klokken 16, kun lidt forsinket, trådte Pernille Vermund, der var i en hvid bryllupskjole syet af Rikke Gudnitz, ind i kirken. Til brylluppet sang gæsterne blandt andet “Op Al Den Ting Som Gud Har Gjort”, “Det Er Så Yndigt At Følges Ad” og “Tag Mit Hjerte” med en Tove Ditlevsen-tekst.

Blandt deltagerne til brylluppet var blandt andre den konservative erhvervsminister Rasmus Jarlov, skuespilleren Farshad Kholghi, Lars Seier Rasmussen og Mette Thiesen, der er Nye Borgerliges spidskandidat i Nordsjælland.

Bryllupsrejsen er ikke aflyst, men sendt til hjørne.

– Lige nu står den på valg og valgkamp. Og vi tager da til Folkemøde på Bornholm. Men rigtig rejse bliver det ikke til før til sommer, siger hun.

Artiklen sidst ændret: 13. maj 2019 11:22

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har Helsingør kommune brug for en Sociolance, der er en ambulance med en socialfaglig medarbejder og en paramediciner, der tager sig af socialt udsatte?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu