Multiparken danner ramme for det første DM i skateboarding


Af Niels Berg

Det første DM i park skateboard skal afvikles i Multiparken. i Helsingør. (Foto: Emiliano Meucci)

Den 1. juni bliver der fyret op under skateboardene ved Vapnagård, når den første Danmarksmester i disciplinen skal findes.

HELSINGØR: Lørdag den 1. juni 2019 lægger Helsingør Multipark betonbane til Danmarks første DM i Park Skateboarding. Park betyder i denne sammenhæng den form for skateboarding, der dykres i deciderede skateboardparker, som for eksempel Multiparken, med mange stigninger, trapper og rails og lignende forhindringer og udfordringer.

Arrangørerne, Skateboardakademiet på vegne af Rullesport Danmarks skateboardkomité, håber på at kunne samle Danmarks bedste parkskatere til et super show med konkurrencer i junior og senior-klasser, musik og masser af action. Arrangementet er gratis at deltage i. Der er tilmed gratis skateboard-undervisning, udlån af skateboards samt mad, drikke og gratis kaffe til de deltagende.

Undervejs bliver der samlet ind til Børns Vilkår blandt de fremmødte.

Danmarksmesterskaberne er ifølge arrangørerne også en samfunds- og miljøbegivenhed, der afvikles af skatere. Alle opfordres til at deltage om det så er øvede eller begyndere, amatører

eller professionelle piger og drenge. Og der stilles ingen krav til alder.

På dagen for Danmarksmesterskabet, som i tilfælde af heldagsregn bliver udsat til søndag den 2. juni, bliver der afviklet Danmarksmesterskaber i Junior, Drenge- og Pige-række 14 år og yngre – og for senior, drenge- og pige-række 15 år og ældre

Konkurrencerne afvikles efter de officielle regler, som er godkendt af World Skate og deltagelse i Danmarksmesterskabet kræver medlemskab af en klub eller en forening under Rullesport Danmark. Helsingør Kommune, Multiparken og Foreningen Royal Copenhagen Skate er partnere i mesterskabsarrangementet.

Artiklen sidst ændret: 13. maj 2019 11:15

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018