Ny talentpris gik til U16-spiller Sofia Hansen


Af Mads Birch

FODBOLD: Det var en storsmilende U-16 pigespiller, Sofia Hansen, Dagbladet mødte på ”Cementen”, i anden halvleg af søndagens 1. divisionskamp på stadion. Hun havde ikke ventet, at det var hende, der var udset til at modtage prisen.

Talent- og udviklingsprisen er indstiftet af Brilleriet i Espergærde Centret, der på den måde medvirker til at sætte fokus og støtte op om pigefoldbolden og den indsats og det engagement, som bliver gjort i klubberne.

Brilleriets talentpris bliver uddelt en gang om året til en pige, som er spiller for FC Helsingør eller en af moderklubberne.

Sophie Hansen fik prisen, fordi hun, som stadionspeakeren sagde det, “udvikler sig hele tiden og er blevet bedre og bedre. Hun er en klippe i forsvaret, som møder op til kamp med ild i øjnene, klar til at passe den opgave, hun er sat til. Træningsparat og engageret. Sofia er et eksempel på, at man med hård arbejde, flid og engagement kan komme langt, at blive stamspiller og en holdspiller, andre stoler på.”

Brilleriets talent og udviklingspris består af et træningsophold, NB football camp, et par Ray Ban solbriller, et gavekort fra Espergærde Center på 500 kroner.

DC

Artiklen sidst ændret: 13. maj 2019 11:10

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018