Valgbesøg: De radikale vil have forandring


Af Helsingør Dagblad

Det Radikales Venstres Landsformand Morten Østergaard besøgte søndag Helsingør.

HELSINGØR: Den politiske udvikling i de seneste fire år har været sat i stå og sat tilbage, fordi regeringen er blevet trukket rundt af Dansk Folkeparti.

Sådan er situationen ud, hvis den bliver set med Morten Østergaards øjne. Søndag besøgte den radikale partiformand Morten Østergaard Helsingør, hvor han sammen med de seks kandidater, der stiller op i Nordsjælland, forsøgte at fortælle vælgerne, hvad den radikale linje er.

Og den er, lidt forenklet, at hvis der skal ske en forandring, så er netop radikale man skal stemme for.

Morten Østergaard argumenterer blandt andet med at forskellen mellem Venstre og Socialdemokraterne reelt ikke er særlig stort. Derfor mener han, at det afgørende er, at der bliver valgt partier ind, der kan trække i den rigtige retning.

Morten Østergaard pegede blandt andet på ghettopakken, miljøet i Øresund og trafikpolitikken som områder, hvor politiken efter hans områder er forkert.

Netop de tre områder er også de tre, som den lokale kandidat Camilla Kampmann fremhæver som de vigtigste for hende. Hun vil kæmpe for en total fredning af Ørsund, en bedre fungerende kystbane og en omlægning af ghettopakken.

Den radikale valgbus stod parkeret ved Kulturhuset. Det gav Morten Østergaard lejlighed til at se M/S Museet fra Søfart udefra, mens han indrømmede, at han endnu ikke har besøgt ham. Det blev han opfordret til, ikke mindst fordi en af dem, der kom forbi var søfartsmuseets direktør direktør Ulla Tofte.

Artiklen sidst ændret: 13. maj 2019 11:10

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018