Anonym Kunstner udsat for hærværk igen: Imponeret over voldsomheden


Af Helsingør Dagblad

Hårdhændede hærværksmænd har givet Anonym Kunstners gravskrift over velfærdsstaten en ekstra dimension. Og forstærket hans budskab, mener han.

HELSINGØR: – De er virkelig gået til den, konstaterer Anonym Kunster efter at have set, hvordan ukendte hærværksmænd bogstaveligt talt har forsøgt at knuse “Velfærdsstaten”, eller rettere det kors der symboliserer den.

Overraskelsesaktion

Tirsdag aften satte Anonym Kunster ved en overraskelsesaktion gravsten og kors op i Sct. Anna Gade. Med aktionen ville Anonym Kunster i forbindelse med valgkampen gøre opmærksom på kerneværdier, der efter hans mening er afgået ved døden. Kors og gravsten symboliserer således “Næstekærlighed”, “Fælles ansvar”, “Politisk integritet”, “Solidaritet”, “Social retfærdighed” og “Velfærdsstaten”. Velfærdsstaten er symboliseret med et kors med ordene “Velfærdsstaten 1933-2013”. Ironisk nok blev politiet tilkaldt, da værket blev sat op, fordi nogle troede, at der var tale om gravskænderi, men det var altså nye sten, der blev sat op på en tom plads. Anonym Kunstner havde fået tilladelse til at sætte kunstværket op, der også indbefatter en knækket gravsten.

Artiklen sidst ændret: 14. maj 2019 13:30

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018