Leder: Gentænk entre-begrebet


Af Dorthe Carlsen

Foto: Lars Johannessen

Det er trange tider for museerne i Helsingør Kommune. På grund af besparelser har man undladt at genbesætte en stilling som frivilligkoordinator, der blandt andet har stået for at koordinere de mange frivillige og de mange opgaver, der er i forbindelse med Sundtoldsmarkedet.

I stedet havde Helsingør Museerne, der arranger Sundtoldsmarkedet sammen med Sundtoldens Venner, søgt Kultur- og fritidsudvalget om 100.000 kroner i tilskud til årets marked. En ansøgning, som fik et afslag med på vejen. I stedet foreslog Kultur- og fritidsudvalget, at museerne og Sundtoldens Venner arbejder med en model, hvor de besøgende kan betale ”frivillig entre”.

Artiklen sidst ændret: 14. maj 2019 12:18

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018