Indbrudstyve fik musik til arbejdet


Af Niels Berg

En indbrudstyv havde musik -eller, hvem ved, måske en podcast - i ørerne, mens han begik indbrud i weekenden. (Foto: Ritzau Scanpix)

HELSINGØR OG OMEGN: Et vidne, som så to indbrudstyve forsvinde fra et gerningssted på Snerlevej i Helsingør i weekenden har fortalt politiet at den ene mand havde hvid airpods – høretelefoner – i ørerne.

Han har således haft musik til arbejdet, men det blev ikke til noget udbytte fra adressen, for efter at have knust en rude i et vindue forlod begge mænd stedet.

Der er givet følgende signalementer af de formodede gerningsmænd: Den ene var en mand, mellemøstlig af udseende, 17-25 år, spinkel af bygning, hvid i huden med sort, kort hår og iført mørkt tøj og sort kasket.

Den anden mand var ligeledes mellemøstlig af udseende, 17-23 år, spinkel af bygning, hvid i huden og med sort, kort hår. Han var iført mørkt tøj og havde som nævnt hvide airpods i ørerne.

Skæg og høje tindinger

Boligen på Snerlevej var imidlertid ikke den eneste, der fik besøg af indbrudstyve i weekenden.

Også på Hornebakken i Hornbæk forsøgte en langfingret sig. Et vindue blev brudt op med et koben, men politiet ved ikke, hvad der blev stjålet.

Også her har et vidne observeret den formodede gerningsmand. Der skulle være tale om en person med skæg og høje tindinger, iført lyse bukser, mørke sko og lys trøje med mørk lynlås i midten.

Smykketyv i Hornbæk

Der har også været indbrud i et hus på Nordre Strandvej i Hornbæk. Her blev et vindue opbrudt, men heller ikke her aner politiet hvad der blev stjålet.

Den foreløbigt sidste anmeldelse om weekendindbrud i Helsingør kommune kom fra Heimdalsvænget i Ålsgårde. Her gik tyven ind via et værelsesvindue og stjal smykker og ellers intet.

Artiklen sidst ændret: 13. maj 2019 14:59

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018