Leder: Christiansborg på turné


Af Helsingør Dagblad

Foto: Lars Johannessen

I disse uger turnerer landets folketingspolitikere rundt i hele landet. Især deres egne valgkredse får stor opmærksomhed og mange besøg. Vi får også besøg af flere fremtrædende politikere og partiledere her i Helsingør. I weekenden var de radikales leder Morten Østergaard forbi. Mandag var det de konservatives Søren Pape, som besøgte Helsingør. Partilederne gør det naturligvis for at støtte partiets lokale kandidat. Men valgkampen er også en helt særlig tid, hvor folketingskandidaterne er særdeles opsøgende i forhold til at få en dialog med de borgere. Men det ligger væsentligt tungere med dialogen i den mellemliggende periode.

Artiklen sidst ændret: 14. maj 2019 13:29

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018