Justitsministeren og skudhullet: Valgklar Pape tog til Nøjsomhed


Af Jesper Munch Nielsen

De Konservatives Søren Pape Poulsen, tror på, at Helsingør får forvandlet ghettoen på Nordvej og Sydvej.

HELSINGØR: Den konservative justitsminister Søren Pape Poulsen var godt tilfreds, da han mandag eftermiddag forlod Nøjsomhed-boligområdet, Helsingørs eneste på ghetto-listen, i sin valgbus. Han havde tilbragt en times tid med at høre partifællen Benedikte Kiær, Helsingørs borgmester, og boligselskabet Boliggårdens direktør Lars Gruby fortælle om situationen og de indsatser, der bliver gjort for at gøre op med ghetto-udviklingen på Nøjsomhed og Sydvej med godt 1.000 beboere.

Artiklen sidst ændret: 14. maj 2019 13:29

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018