Prøvede at stikke ild til computer på benzintank


Af Niels Berg

Tre mænd forsøgte mandag aften at stikke ild til en PC og en skolemappe i Ålsgårde. (Foto: Lars Johannessen)

ÅLSGÅRDE: Der er stadig en del mystik om en sag fra Ålsgårde, hvor tre ukendte mænd mandag aften klokken cirka 22.30 prøvede at stikke ild til en skolemappe og en bærbar computer på Circle K-tanken på Krogebakke.

Ifølge politiets rapport tankede mændene en liter diesel, hvorefter de hældte den ud over mappen og PC’en. Men en anden person så, hvad de havde gang i og gik over mod dem. De stak af, inden det lykkedes at få dieselen til at brænde.

Vidnet har sikret de to ting, som er på vej til politiet. Desuden vil politiet se nærmere på videooptagelser fra tankens forplads. De tre mænd er kun sparsomt beskrevet, men den ene skulle være iført mørk hættetrøje og den anden løse cowboybukser. Den tredje er der ikke noget nærmere signalement af.

berg

Artiklen sidst ændret: 14. maj 2019 14:58

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018