Statsministerfavorit klar til debat med Helsingør Dagblads læsere: Mød Mette Frederiksen mandag


Af Jesper Munch Nielsen

Hvad vil Mette Frederiksen, hvis hun bliver Danmarks næste statsminister? Det kan man få svar på på mandag, hvor partilederen stiller op i Toldkammeret i Helsingør.

Mandag klokken 15.15 i Toldkammeret kan man diskutere Danmarks fremtid med Socialdemokratiets leder – politikeren , som står til at tage over fra Løkke Rasmussen.

POLITIK: Hvis man skal tro de nuværende meningsmålinger, er der ingen tvivl: Socialdemokratiets Mette Frederiksen bliver Danmarks statsminister efter valget den 5. juni.

Mandag den 20. maj kan Helsingør Dagblads læsere og andre interesserede møde Mette Frederiksen i kulturhuset Toldkammeret i Helsingør og diskutere politik med personen, der efter alt at dømme overtager nøglerne til statsministeriet.

Socialdemokratiet har tilbudt Helsingør Dagblad at arrangere et møde med 41-årige Frederiksen, som har været medlem af Folketinget siden 2001 og formand for partiet siden juni 2015. Og det sagde avisen naturligvis ja til.

Så læsere og andre har nu chancen for at lytte til og stille spørgsmål til Mette Frederiksen her i valgkampens måske afgørende fase.

Ældrepleje og flygtninge

Ikke uventet er der jo rigelig med politik at diskutere med Mette Frederiksen i disse ophedede valgdage.

Hvornår er det lige, at vi får lov til at gå på pension? Bliver der nogensinde råd til, at ældre med behov, som Helsingørs Einer Flintrup, kan få plads på plejehjem?

Gør Danmark nok i klima-kampen? Er Socialdemokratiet i indvandrer- og flygtningespørgsmålet gået i registreret partnerskab med Dansk Folkeparti?

Er skattetrykket for højt? Er regeringens loft over kommunernes serviceudgifter for lavt?

Er fremtiden i dansk politik i hænderne på partier som Stram Kurs? Er nuværende Venstre-statsminister Lars Løkke Rasmussens idé om en SV-regering sagen?

Råt for usødet

De emner og mange flere kommer Mette Frederiksen givetvis forbi, når Socialdemokratiets formand besøger Helsingør mandag.

– Det vil da være en rigtig god idé, at folk kommer og møder Mette Frederiksen. Så får de råt for usødet hendes holdning til det hele. Jeg er sikker på, at Helsingør Dagblad-læserne vil få en god dialog med Danmarks kommende statsminister. Og med de meldinger, som Lars Løkke Rasmussen er kommet med om en SV-regering, er der vel ekstra meget at diskutere, siger Henrik Møller, socialdemokratisk folketingskandidat i Helsingør.

Der er naturligvis gratis adgang til arrangementet, men det kan måske anbefales at komme i god tid for at sikre sig en plads i Toldkammerets Lille Sal.

Artiklen sidst ændret: 20. maj 2019 12:43

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018