Utilfredse pendlere danner ny forening


Af Helsingør Dagblad

Torben Gamst-Johansen er talsmand for den nye pendlerforening. ?(Foto: Lars Johannessen)

Møde i Espergærde i aften kalder til åbent oprør imod Michael Randropps arbejde for at få S-tog på Kystbanen.

TRANSPORT: Michael Randropp må gerne melde sig ind og stille op, når der til september er valg af nye pendlertalsmænd hos DSB. Men han får konkurrence fra arbejdsgruppen bag Kystbanens Pendlerforening af 2019, der har stiftende møde i aften, onsdag den 22. maj klokken 19 på Espergærde Bibliotek.

– Vi vil have ordnede forhold med demokratiske valg i en rigtig forening med bestyrelse og åbne diskussioner, siger Torben Gamst-Johansen, der er stationsrepræsentant i Espergærde og suppleant for Michael Randropp. De seneste to år har han følt sig sat uden for indflydelse, især fordi han er lodret i mod Randropps arbejde for at få Kystbanen omdannet til S-tog.

Artiklen sidst ændret: 22. maj 2019 14:10

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018