Dortmund-dansker: Jeg ville gerne have spillet endnu mere


Af Andreas Mayerhofer

Jabob Bruun Larsen har haft fart på den seneste sæson, hvor det er blevet til masser af spilletid i Bundesligaen for Borussia Dortmund og landsholdsdebut. Nu venter EM-slutrunden for U21-hold i næste måned. (Foto: Lars Johannessen)

Jacob Bruun Larsen har slået sit navn fast i tysk fodbold med 30 kampe i Dortmunds bedste sæson i mange år. Alligevel er stortalentet fra Hornbæk ikke helt tilfreds med det forgangne år.

FODBOLD: Det er ikke tit, at danske spillere slår igennem i store internationale klubber i indledningen af deres karriere. Jacob Bruun Larsen er undtagelsen. I den netop afsluttede sæson fik han masser af spilletid for tyske Borussia Dortmund, og det blev til scoringer i både Bundesligaen og i Champions League.

Artiklen sidst ændret: 22. maj 2019 14:08

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018