Leder: Drengestreger eller politisk motiveret hærværk?


Af Helsingør Dagblad

Nye Borgerlige-valgplakater er blandt andet blevet udsat for hærværk. (Foto: Lars Johannessen)

Trods de seneste års udvikling i mediebilledet, hvor sociale medier har indtaget vores skærme og en stor del af vores opmærksomhed, så er der stadig et helt fast ritual i enhver valgkamp. Et ritual der i Danmark rækker mere end 100 år tilbage i historien. Der skal hænges valgplakater op i byens lygtepæle. Selv om det jo dybest set er en gammeldags måde at føre valgkamp på, så må det alstå stadig have en effekt. I hvert fald er de fleste lygtepæle plastret til med smilende ansigter i disse uger. Men med valgplakaterne følger også et andet og mere kedeligt ritual. Nemlig hærværk mod valgplakater. Det ser vi også her i området, hvor især Dansk Folkeparti men også Socialdemokratiet, Nye Borgerlige og Alternativet, er blevet ramt af hærværk mod deres valgplakater.

Artiklen sidst ændret: 22. maj 2019 14:08

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018