Af Kirsten Moth

Landmand på kanten af Helsingør

Historien om Dyresøgård i Helsingør og landmand Lars Wichmand, 67, er lang og kringlet og går helt tilbage til Anden Verdenskrig. Nu er “Bondemanden” igen et varmt samtaleemne, som ingen ved, hvad de skal gøre ved.

HELSINGØR: Han står midt på gårdspladsen, blandt gamle kasserede vogne, kasser, kurve, have- og markredskaber. I sit arbejdstøj og med den bredskyggede hat på sit næsten skaldede hoved. Hans liv er for længst smeltet sammen med de omgivelser, han har boet og arbejdet i det meste af sit 67-årige liv.

Artiklen sidst ændret: 23. maj 2019 11:17

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu