Populær kørelærer død af meningitis i USA


Af Helsingør Dagblad

Michael Hansen åbnede nyt teorilokale på Fabriksvej så sent som i oktober, og søsteren Annette var mester for kagen. (Privatfoto)

Jørn Juul Hess skriver mindeord ved Michael Hansens død.

Flere aktiviteter

Efter Alf Hansens død i 2005 videreførte Michael med stor dygtighed den velrenommerede køreskole på Gefionsvej, som han forinden også havde udvidet med en stor motorcykelafdeling. Michael var i mange år en værdsat formand for Helsingør Kørelærerforening og havde også et stort engagement omkring Køreteknisk Anlæg i Kvistgård, som Alf’s Køreskole var blandt initiativtagerne til af få opført.

Den sidste køretur

Michael havde en stor passion for motorcykler, specielt Harley Davidson, som han delte med sin hustru Berit, og som førte dem til et mangeårigt medlemskab at den lokale motorcykelklub 777, hvor de har rigtig mange gode venner.

Mange reaktioner

Michaels alt for tidlige død har affødt rigtig mange reaktioner, dels fra de utallige elever, der gennem mange år har nydt godt af Michaels kompetente og pædagogiske undervisning, dels fra de mange venner.

Artiklen sidst ændret: 28. maj 2019 14:07

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018