Privatfoto fra køreturen i USA, lige inden Michael Hansen blev syg og døde.

Af Pernille Hermann

Sætter alt ind på at redde Alfs Køreskole efter dødsfald

Et halvt hundrede elever får hjælp til at komme til køreprøve af områdets andre kørelærere efter Michael Hansens død på ferie i USA.

HELSINGØR: En af Helsingørs ældste køreskoler er indtil videre lukket, efter at ejeren Michael Hansen blev syg og døde under sit livs drømmeferie i USA. Men familien håber at kunne sælge den velrenommerede forretning, så den kan drives videre af andre.

Michael Hansen overtog Alfs Køreskole på Gefionsvej 52 efter sin far, og køreskolen nåede at passere 50 års jubilæet på adressen, der også var privatbolig for forældrene. Men da moderen Annie Hansen døde sidste år, flyttede køreskolen til nyindrettede lokaler på Fabriksvej 4, og det er faciliteterne her, der snarest mulig vil blive udbudt til salg.

Artiklen sidst ændret: 27. maj 2019 17:14

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu