Af Kirsten Moth

“Risikoen er jo, at man kan blive slået ihjel”

– Det er svært at få anerkendt sin krigsskade, når man ikke har mistet arme og ben, siger krigsveteran Jan Mickelborg, Helsingør, der har fået anerkendt sin PTSD som en krigsskade. I dag er han ansat i et flexjob 15 timer om ugen i virksomheden Lemco i Helsingør.

Af Kirsten Moth

HELSINGØR: Han har set mennesker dø på måder, han ikke i sin vildeste fantasi, i sine værste mareridt, havde drømt om. Han har selv været tæt på. Han er blevet skudt på og har været tæt på et stort antal vejsidebomber.

Artiklen sidst ændret: 31. maj 2019 14:10

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu