Af Kirsten Moth

Dagen derpå

– Et fredeligt ølløb, lyder vurderingen fra Nordsjællands Politi. Ved Kulturværftet og Kronborg ligner det her til morgen en slagmark.

ØLLØB: Et fredeligt ølløb.

Sådan betegner vagtchef ved Nordsjællands Politi søndagens ølløb, hvor mere end 4000 mennesker deltog i festen. Traditionen tro begynder Ølløbet på Snekkersten Havn og derefter foregår det som en karnevalstur op ad Standvejen – i år med mål ved parkeringspladsen bag Kulturværftet og på det grønne areal mellem Kronborg og Nordhavnen.

Kun et par episoder er det blevet til ifølge politiets døgnrapport.

Søndag klokken 21.03 blev to 20-årige mænd fra Fredensborg anholdt af politiet. Den ene var i besiddelse af en klump hash, som han sad med i hånden. Den anden havde ecstasy-piller og et andet euforiserende stof på sig. Begge er sigtet for ulovlig besiddelse af euforiserende stoffer.

Skubbede til en betjent

Omtrent på samme tidspunkt blev en 26-årig kvinde fra Kastrup anholdt, da hun ikke ville rette sig efter politiets anvisninger og skubbede til en af betjentene.

Den 26-årige, der var påvirket af sprut og stoffer, blev taget med til politistationen i Helsingør, hvorfra hun igen er blevet løsladt i løbet af natten.

– Taget i betragtning, hvor mange unge, der har været i byen, er det her en fredelig udgave af ølløbet. Der er ikke sket noget alvorligt, så det er ret godt gået med så mange mennesker samlet på ét sted. Det kan selvfølgelig være, at der i løbet af dagen kommer anmeldelser, men indtil videre har vi hverken hørt om vold elle hærværk, siger vagtchefen.

På arealet ved Kronborg og på Kulturværftets parkeringsplads ligner det en slagmark her til morgen. Tøj, papir, flasker, pizza-bakker, dåser, afføring i krogene, indkøbsvogne og -kurve fra forskellige supermarkeder ligger spredt ud over området.

Artiklen sidst ændret: 11. juni 2019 11:58

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu