Her er Socialdemokratiets nye frontfigur


Af Jesper Munch Nielsen

Claus Christoffersen sidder allerede i dag i det tunge økonomiudvalg.

Der er en bred opbakning til Claus Christoffersen, 49-årig politiker fra Espergærde.

POLITIK: Det bliver 49-årige Claus Christoffersen, som efter alt at dømme bliver Socialdemokratiets leder og næste borgmesterkandidat i Helsingør. Han har sagt ja til mange opfordringer om at afløse Henrik Møller, som blev valgt til Folketinget ved valget forleden.

Socialdemokratiet tillader ikke såkaldte dobeltmandater, så Henrik Møller skal forlade Helsingør Byråd til fordel for Folketinget. Dermed skal hans post som partiets leder og borgmesterkandidat besættes af en anden, og hans pladser som byrådsmedlem, som 1. viceborgmester, som medlem af Helsingør Byråds tungeste politiske udvalg, økonomiudvalget, og som formand for kultur- og turismeudvalget skal også overtages af andre.

Artiklen sidst ændret: 11. juni 2019 11:57

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018