Lejer i klemme efter brand: “Min hverdag er ødelagt”


Af Kirsten Moth

Henriette Berthing, lejer i den ejendom i Brostræde, der blev ramt af en brand den 20. maj, er blevet kastebold mellem forsikringsselskaber, mens ingen kan oplyse, hvornår ejendommen bliver sat i stand efter branden.

HELSINGØR: De trygge hverdagsrammer og hjemmet forsvandt den dag for knap tre uger siden, da der udbrød brand i en af Helsingørs ældste ejendomme i Brostræde. I kebabben i stuen på ejendommen fra 1600-tallet opstod branden den 20. maj og nogle lejligheder har fået alvorlige sod- og røgskader.

Artiklen sidst ændret: 11. juni 2019 11:57

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018