Leder: Lad os holde fast i nye og gamle traditioner


Af Helsingør Dagblad

Pinsefesten ved Hammermøllen er en lang tradition.

De mange helligdage i løbet af foråret er fyldt med traditioner. Det gælder både i den nærmeste familie, blandt vennerne og i den by, vi bor i. Det har man også kunnet se denne pinse, hvor der var pinsefest ved Hammermøllen, og hvor pinsesolen blev sunget og spillet op ved Julebækhus af koret Tubal-Kain. Især sidstnævnte er en meget gammel tradition, for koret har hvert år siden år 1900 spillet pinsesolen op ved at gå fra Marienlyst Slot til Julebækhus.

Artiklen sidst ændret: 12. juni 2019 13:26

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018