Nikolaj Hansen (i grønt) skifter fra Næstved til FC Helsingør. (Foto: Claus Birch)

Af Andreas Mayerhofer

FC Helsingør henter forsvarsprofil i Næstved

Bruuns rengøring side 25.000 april 17 og 1 år frem win win 1722013

Nikolaj Hansen er ny spiller i FC Helsingørs forsvar. Han hentes hos 1. divisionsklubben Næstved.

FODBOLD: FC Helsingør fortsætter trup-opbygningen til den kommende sæson, og nu har klubben sikret sig den rutinerede forsvarsspiller Nikolaj Hansen, der kommer til på en fri transfer fra Næstved.

– Af de tilbud, jeg havde på hånden, så var FC Helsingør klart det mest attraktive, og derfor gik det også relativt stærkt med at få tingene på plads, da vi fik kontakt. FC Helsingør har fortsat et meget spændende projekt, selvom klubben er røget to gange ned fra Superligaen, og det glæder jeg mig til at blive en del af, siger Nikolaj Hansen til Helsingør Dagblad.

Fik ikke forlænget

Skridtet fra 1. division til 2. division var ikke selvvalgt for den rutinerede forsvarsspiller, der nåede at være tre år i Næstved, hvor det blev til både ned- og oprykning fra og til 1. division, inden det i år var meget tæt på at ende med en playoff-kamp til Superligaen.

– Jeg valgte ikke selv at forlade Næstved. Der har været en udrensning af både spillere og trænere, og jeg var ikke en af dem, som fik forlænget kontrakten. Jeg har været meget glad for at være i Næstved. I hvert fald det Næstved som var. Klubben har ændret sig meget og er slet ikke den samme, og derfor har jeg det også fint med at komme videre, og jeg glæder mig til at komme til Helsingør, udtaler Nikolaj Hansen.

Svært i 2. division

Den 32-årige forsvarsspiller nåede at få debut for FC København i 2006, inden karrieren gik gennem Frem, syv år i FC Roskilde, inden turen gik til Næstved. Nu gælder det 2. division med FC Helsingør.

– Det bliver spændende, og man skal ikke undervurdere den række. Der er mange gode hold, så det gælder om at komme godt fra land. Jeg har prøvet det før, og forhåbentlig kan jeg være med til at skabe et hold, der kan slå til blandt favoritterne i 2. division. Det bliver svært, selvom flere af FC Helsingørs spillere var i Superligaen for et år siden, konstaterer Nikolaj Hansen.

Han har lavet en deltidsaftale med FCH, så der også er tid til at passe livet som selvstændig i den københavnske restaurations-branche.

Det er FC Helsingørs chefscout, Brian Gellert, der har gennemført tilgangen af Nikolaj Hansen.

– Nikolaj kommer lige fra en sæson, hvor han var tæt på at være med til at spille en oprykker i 1. division videre op i Superligaen. Vi ser det som et scoop, at en profil som ham vælger at se vores vej. Han står for mange af de værdier, som vi lægger vægt på. En holdspiller af den type, vi gerne vil have på vores hold. Med tilgangen af Nikolaj og Ricki Olsen er vi ved at have den base på plads med rutine og erfaring, der gør, at vi nu kan krydre med unge talenter, som vi gerne også vil have ind på holdet, forklarer Gellert.

Nikolaj Hansen har fået en etårig aftale med FCH.

Artiklen sidst ændret: 12. juni 2019 13:24

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Kaiser april 19/20 15-20.000 win banner. 4 forskellige ældre sky, flæsk logo, aften midt/bund, smørrebrød side  1751635

Job i Nordsjælland

Strejf, 220955, 1753384, logo banner
Nsnet.dk – læs online
Brødsnedkeren april 19/20 10-15000 win win 1751633, skift 29/5
Nybolig april 19/20 10-15.000 win 1753046
Gl. Humlebæk kro. april 19/20 15-20.000 1752756 Påske, nyt mat start 27/5

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu