Foto: Martin Sørensen, North Media

Af Victor Kuhlman

Livsbekræftende video: “Jeg ville bare i mål”

LØB: – Jeg ville bare i mål, råbte Susan Nielsen, da hun passerede målstregen til Royal Run på Frederiksberg i København.

Kort efter hende fulgte Sussie Korsvig og sportskoordinator fra Klub Liv og Motion Karin Andersen, hvorefter Mette Kiel Jørgensen også kom i mål efter 800 meter.

Hun var den sidste af de i alt ni løbere fra SPUC og Klub LIV & Motion, der deltog i Royal Run.

En oplevelse, som de alle sammen satte stor pris på, forklarer Louise Manstrup, der er forstander på SPUC.

– Vi er meget lykkelige for at have været med. Vi fik invitationen til løbet med meget kort varsel, så det er dejligt, at vi alligevel nåede at samle ni løbere, der alle sammen gennemførte, siger Louise Manstrup.

Flere af løberne er samtidig Raise 4 Fun-ambassadører, der samler penge ind til at forsøde hverdagen for børn med særlige behov.

– Vores løbere er meget stolte over, at de kan være med til at gøre en forskel for andre ved at løbe og repræsentere Raise 4 fun og Klub Liv og Motion, forklarer Louise Manstrup.

Tidligt på pletten

Gruppen havde taget turen til København, så de var fremme to timer og 30 minutter før, det var deres tur til at løbe.

Tiden gik dog ikke til spilde, da der både blev spist slik fra 7-eleven og snakket med flere af løberne fra Frederiksberg Parasport.

Derudover mødte gruppen også et af de største løbetalenter inden for parasport i Danmark.

– Vi var så heldige at møde Mohamed Hersi, der er Danmarksmester i 800 meter og 1500 meter for udviklingshæmmede. Han er vanvittig hurtig og et rigtig godt forbillede for andre, der elsker at dyrke motion, forklarer Louise Manstrup.

Næste udfordring for Klub Liv og Motions medlemmer bliver KMD 4:18:4, hvor 30 udøvere skal løbe, svømme og cykle sig til en medalje.

Det største antal, der nogensinde har deltaget.

Artiklen sidst ændret: 12. juni 2019 13:24

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu