Otte år senere: Sunset Boulevard er stadig på vej til Klostermosevej


Af Jesper Munch Nielsen

Det er her på Klostermosevej tæt på rundkørslen, at Sunset Boulevard gerne vil bygge en restaurant. (Foto: Torben Sørensen)

Nu sender kommunen et lokalplanforslag ud i offentlig høring.

HELSINGØR: “Sunset Boulevard kan være på vej til Helsingør”. Sådan skrev Helsingør Dagblad den 24. juni 2011 om grunden Klostermosevej 102, som fastfoodkæden havde forelsket sig i som Helsingør-placerin. Det var rigtigt dengang, hvor udviklingsdirektøren regnede med, at restauranten stod klar efter et år. Det gjorde den ikke.

Men det er stadig rigtigt, at Sunset Boulevard er på vej til Helsingør. For nu næsten otte år senere arbejder kæden fortsat på at få etableret en restaurant på grunden ud til Kongevejs-rundkørslen. Og nu skulle den være lige på trapperne.

Artiklen sidst ændret: 12. juni 2019 13:25

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018