Snekkersten skal også spille Sjællandsserie-fodbold efter sommerferien. (Foto: Torben Sørensen)

Af Andreas Mayerhofer

Snekkersten sikrede pladsen i Sjællandsserien

Helsingør Svømmehal, 1752881 kunde 655501, 25.000 visninger side

Weekendens begivenheder i Danmarksserien betyder, at Snekkersten IF får endnu en sæson i Sjællandsserien.

FODBOLD: Efter en uge på pinebænken er det nu sikkert, at Snekkersten IF også i næste sæson skal spille Sjællandsserien.

Dermed er klubben fortsat den næsthøjest rangerende klub i Helsingør kommune efter FCH.

– Det er vi selvsagt meget glade for. Jeg synes, vi har haft en god sæson som oprykker, hvor vi har hentet 28 point, hvilket kun er seks mindre end holdet på tredjepladsen. Det var en helt ekstremt lige række, og vi viste, at vi kunne være med. Derfor er jeg også meget fint tilfreds, siger Snekkerstens cheftræner, Rikki Royal.

Snekkersten spillede egentlig sæsonen færdig i forrige weekend, men med en slutplacering som nummer 10, var andre rækkers udfald afgørende for, om Snekkersten rykkede ned eller fik lov at blive.

Kommer der “for mange” hold fra DBU Sjælland ned fra Danmarksserien, så kan det gå ud over hold fra samme regional-union i rækken under.

Resultater flaskede sig

Allerede fredag kunne Rikki Royal og hans mandskab puste ud, for her blev man orienteret om, at Odsherred fra Danmarksserien havde trukket sig. Det sikrede Snekkersten, der i øvrigt ikke havde behøvet den hjælpende hånd, da weekendens øvrige resultater også gik de blå-hvides vej.

De kommende måneder skal der bygges op til endnu en sæson. Der skal holdes på det, man har, og der må meget gerne komme nyt til.

Det er bare ikke en nem ligning at få til at gå op.

– Vi er som alle andre klubber udfordret af, at det ikke er fodbolden, som er førsteprioritet. Vi har ikke en eneste gang i sæsonen stillet op med den samme startopstilling to kampe i træk. Det er vilkårene, og det må jeg som træner arbejde ud fra, og det skal aldrig blive en undskyldning for, at resultaterne udebliver, men det er da en udfordring, at man skal tage hensyn til rejser, job, fødselsdage, studier, skader, og hvad der ellers kan komme i vejen, forklarer Rikki Royal.

Kunne samle et DS-hold

Snekkersten-træneren, der har ført klubben op fra serie 2, håber trods besværlighederne med at tiltrække nye kræfter. Gerne fra kommunens andre klubber, hvis der er nogen som kunne fristes af Sjællandsserie-fodbold i Snekkersten.

– Alle er velkomne til at komme ud til os og prøve at træne med. Det er ikke kutyme i Helsingør kommune, at var skifter mellem klubberne, og det respekterer jeg, men samlede vi de bedste spillere fra hver klub, så er jeg sikker på, at vi kunne skabe et hold her i Nordsjælland, der rykkede i Danmarksserien, bedyrer Rikki Royal.

I stedet for at håndplukke profiler hos Hornbæk, Espergærde og Frem Hellebæk, så håber Rikki Royal, at Snekkersten kan tiltrække spillere fra FC Helsingør. Selvsagt ikke fra divisionsholdet, men der er netop en U19-årgang, der er blevet seniorspillere, og det er næppe realistisk, at de alle kommer med i Omid Namazis trup efter sommerferien.

– Der er jo flere spillere, der kunne gøre det rigtigt godt for os i den trup. Det er selvfølgelig nemmere at tiltrække dem, når vi spiller Sjællandsserie, end hvis vi var rykket i serie 1, men nu må vi se, hvad vi kan strikke sammen, siger Rikki Royal.

De højest rangerede serieklubber i Helsingør kommune under Snekkersten i den kommende sæson er Espergærde (formentlig serie 1), Frem Hellebæk (nedrykker i serie 2) og Hornbæk (oprykker i serie 2).

Artiklen sidst ændret: 17. juni 2019 10:38

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Apperupvej e-mægler 397432 40.000 win. Skift til Wilstrup 20/12, skift 3/4

Job i Nordsjælland

Frøsø april 19/20 , 15-20.000 win win 1752468
Mestergartner april og 1 år frem. 19/20 15-20.000. win win 1751634
Helsingør Svømmehal, 1752881 kunde 655501, 25.000 visninger side
Bruuns rengøring logo  25.000 april 17 og 1 år frem win win 1722013
Tikøb dæk 19/20, 20-25.000 win win 1752517

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu