Nekrolog: Per var et håb og et lys for os allesammen


Af Helsingør Dagblad

Per Marker Frederiksen er død, 54 år

MINDEORD: Fra Jens Frimann Hansen har vi modtaget dette mindeord:

Den 4. juni forlod Per Marker Frederiksen fra Ålsgårde uventet denne verden. Han blev kun 54 år. Ti dage senere blev han bisat fra Hellebæk Kirke til Se nu stiger solen, Lysets engel går med glans og en af de nye Du, som har tændt millioner af stjerner. Præsten læste fra Paulus: størst af alt er kærligheden. Og præsten fortalte om hvor elsket Per var og om hans hang til fodbold og heavy metal. Og så stod vi dér på kirkebakken ved kirken fra genforeningstiden med det milde lam og flaget over døren i ryggen og så ud over Øresund og videre over mod Sverige, mens rustvognen, efter at have holdt lidt for rødt på grund af vejarbejde på Strandvejen, kørte væk med Per.

Artiklen sidst ændret: 17. juni 2019 10:57

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018