Cheftræner: Det er ikke papiret, der spiller kampene


Af Andreas Mayerhofer

Chefscout Brian Gellert (th.) og cheftræner Omid Namazi ser ud til at lægge planer. (Foto: Lars Johannessen)

FODBOLD: Omid Namazi valgte at forlænge sit engagement i FC Helsingør, selvom det ikke lykkedes amerikaneren at undgå nedrykning med klubben i foråret, hvor han var i spidsen i de sidste seks kampe.

– Da Jordan Gardner, Matt Barnes og jeg indledte vores engagement i den her klub vidste vi, at det var et projekt, som skulle udvikles på den lange bane. Vi ville selvfølgelig gerne være blevet i 1. division, men det ændrer ikke på vores indstilling til opgaven, og det synes jeg fortsat er spændende. Derfor har jeg også sagt ja til at blive, siger Omid Namazi til Helsingør Dagblad på sæsonens første træningsdag.

En af årsagerne til at træneren fortsætter handler om, at man holder fast i setuppet med formiddagstræninger og kontraktspillere.

– Vi kører stort set videre med et 1. divisionssetup, og det er der nok ikke så mange af vores konkurrenter, der gør. Det skal selvfølgelig gerne give os en fordel. Men det skal ikke blive en sovepude, for vi skal have spillere, der både fodboldmæssigt og mentalt er klar til den opgave, vi står over for. Det var vi nok ikke i de fem-seks kampe, jeg var med til i sidste sæson, siger Omid Namazi.

Som det står lige nu, kommer han til at stå med et særdeles slagkraftigt 2. divisionshold.

– Det ser godt ud, og på papiret har vi sikkert det bedste hold, men det er ikke papiret, der spiller kampene. Dem skal vi ud og vinde, og vi skal vinde meget, hvis vi skal lykkes med at rykke op med det samme. Det bliver en stor, men også spændende opgave, konstaterer cheftræneren.

anma

Artiklen sidst ændret: 18. juni 2019 09:05

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018