Bagom Bolden: Historisk projekt er skudt i gang i FC Helsingør


Af Andreas Mayerhofer

Når FC Helsingør træder ind i 2. division efter sommerferien, er det formentlig med det stærkeste setup i den række nogensinde. Den amerikanske ejergruppe er en afgørende faktor for, at det kan lade sig gøre. (Foto: Lars Johannessen)

Mange 1. divisionsklubber ville formentlig savle over det syn, der åbenbarede sig på Snekkersten Idrætsanlæg i mandags. 20 fodboldspillere med FC Helsingørs logo på brystet til formiddagstræning, hvor de overvåges af cheftræner, assistenttræner, målmandstræner, fysioterapeuter i flertal, chefscout, fuldtidsansatte ungdomstrænere samt amerikanerne, sportsdirektør Matt Barnes og bestyrelsesformand Jordan Gardner.

Artiklen sidst ændret: 19. juni 2019 14:07

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018