FC Helsingørs bestyrelsesformand Jordan Gardner og hans investorgruppe har brug for en træner, der også kan være klubbens ansigt udadtil. (Foto: Lars Johannessen)

Af Bo Christensen

Leder: FCH skal finde et ansigt udadtil

Blot to uger efter, at FC Helsingør skrev en et-årig kontrakt med cheftræner Omid Namazi, måtte klubben i søndags meddele, at træneren af personlige årsager har opsagt sin stilling for at tage hjem til USA. Vi kender ikke de nærmere omstændigheder, men det virker umiddelbart underligt, at situationen kan ændre sig radikalt på blot to uger. Det fremstår ikke professionelt. Når det er sagt, så var det nok en større fejl, at Omid Namazi blev ansat som cheftræner i første omgang, end at han nu stopper som cheftræner. Hverken hans CV eller præstationerne i klubben indtil nu har imponeret. Set udefra har det ikke virket som det rigtige match for klubben.

Artiklen sidst ændret: 25. juni 2019 10:19

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har Helsingør kommune brug for en Sociolance, der er en ambulance med en socialfaglig medarbejder og en paramediciner, der tager sig af socialt udsatte?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu