Af Pernille Hermann

TV-optagelser i Helsingør frister et helt hold af børnefamilier

– Vi laver det ene mord efter det andet, men vi elsker at være her. Vi starter hver dag med en dukkert, og flere snakker om at købe hus heroppe, lyder det fra holdet bag den kommende tv-krimi om Dan Sommerdahl.

HELSINGØR: Et trekantsdrama og en hel stribe mord i Helsingør bliver måske det hidtil stærkeste middel til at trække børnefamilier til kommunen. Hele holdet bag optagelserne til TV2 Charlies kommende krimiserie om drabsefterforskeren Dan Sommerdahl er nemlig faldet pladask for byen, som her været deres arbejdsplads siden begyndelsen af maj.

Artiklen sidst ændret: 25. juni 2019 05:30

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu