Langebro i Ålsgårde. Normalt et fredeligt badested og jollehavn. Men fredag aften løb en fest helt af sporet. (Foto: Lars Johannessen)

Af Asger Lind Krebs

Unge kastede flasker efter studentervogne

Fredag aften kastede en flok børn og unge flasker og andre ting efter studentervogne, der kørte forbi Langebro i Ålsgårde.

ÅLSGÅRDE: Fredag aften udviklede en fest på Langebro i Ålsgårde sig i en yderst uheldig retning.

Klokken 21.34 blev politiet tilkaldt. En flok 14 til 16-årige børn og unge var gået fra Langebro op til Nordre Strandvej, hvor de stod og kastede flasker og andre ting efter forbikørende studentervogne.

– Kasteskyts mod studentervogne anser vi som en alvorlig forseelse, da vognene er åbne, og de unge, der står på ladet, let kan få skader, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Dyre Sønnichsen.

Aggressiv stemning

Vagtchefen fortæller, at da patruljen kommer frem, er det svært at dæmpe gemytterne. I stedet vender der sig en dårlig og aggressiv stemning mod politiet, og der samler sig omkring 30 børn og unge omkring dem.

Politiet må tilkalde forstærkning, og i alt tre patruljevogne kommer til Langebro. Politiet vælger at tage dem, der går forrest i balladen, ud af gruppen. Flere bliver tildelt bøder for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Herefter lykkes det politiet at få lukket festen og sendt de unge hjem.

Dyre Sønnichsen oplyser, at der de seneste aftener har været uro på Langebro. Politiet vil i den kommende tid holde øje med livet på Langebro i den grad, ressourcerne tillader det.

Artiklen sidst ændret: 29. juni 2019 09:38

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal Movia holde fast i planerne om at udfase mimrekortet, som er en rabatordning for pensionister?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu