Vejen væk fra Baalbeck


Af Helsingør Dagblad

Suzan Daoud fortæller i sin bog om vejen fra en palæstinensisk flygtningelejr til livet i Kokkedal. En både ydre og indre rejse, der måske slet ikke er slut endnu. Forleden gæstede hun Kulturhus Syd, inviteret af Frivillignet Helsingør.

ANMELDELSE: Som Suzan Daoud siger, så lå det ikke ligefrem i kortene, at hun, der er statsløs palæstinenser, født og opvokset i en flygtningelejr og barn af en mor, der er analfabet og en far, der kørte taxi, skulle få en uddannelse, et arbejde og et trygt og godt liv med en familie – og blive lokalpolitiker, foredragsholder og forfatter.

Artiklen sidst ændret: 30. juni 2019 21:30

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018