Boligkøberne har flere penge mellem hænderne, og det kan mærkes på salget, mener lokal ejendomsmægler. Foto: Nybolig.

Af Mads Birch

45 procent af husene i Helsingør sælges på under to måneder

Huse i Helsingør sælges hurtigere, og ifølge lokal mægler kommer stigningen til at fortsætte.

BOLIG: Der går ikke lang tid, fra til salg-skiltet er sat op, til det skal pilles ned igen. Huse i Helsingør Kommune bliver nemlig revet væk. 45,6 procent af de huse, der har været til salg i 2019, er blevet solgt på under to måneder. Det viser nye tal, som Boligsiden har opgjort for Nybolig.

– Vi kan mærke, at folk har flere penge mellem hænderne, og derfor kan slå hurtigere til, når drømmehuset bliver sat til salg. Man skal virkelig være hurtig, hvis man som køber vil være sikker på at få fat i huset, når salgstiderne er nede på det niveau, de er nu, siger Claus Andersen, der er indehaver af Nybolig i Helsingør.

Andelen af hurtige salg er steget de seneste år. I 2017 var det kun 41,3 procent af Helsingør-husene, der blev solgt på under to måneder.

– Som det ser ud nu, kommer salgstiderne fortsat til at dale. Der er ingen tvivl om, at husene her i kommunen bliver mere og mere eftertragtede, særligt blandt de yngre familier – og så længe efterspørgslen stiger, ryger salgstiderne i bund, siger Nybolig-mægleren.

red.

Artiklen sidst ændret: 12. juli 2019 18:03

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu