Leder: Helt tæt på hotelsuccessen


Af Dorthe Carlsen

Foto: Lars Johannessen

I dag indleder vi en ny artikelserie. Vi går ind ad døren på Marienlyst Strandhotel og tager temperaturen på virksomheden.

Vi har været på Marienlyst Strandhotel over flere dage for at finde ud af, hvordan man i løbet af ganske få år har været i stand til at ændre et hensygnende hotel, der var tæt på at lukke, til det hotel vi ser i dag. Et moderne hotel med topbelægning hele året rundt. Et hotel, der tegner et stadig tydeligere billedet af et brand, der står på kvalitet, høj service, nærhed til natur, gastronomi og sundhed. 2019 ser ud til at ende indtjeningsmæssigt over forventning.

Artiklen sidst ændret: 29. juli 2019 11:53

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018