FC Helsingørs pokalkamp mod AB flyttes fra Helsingør til Gladsaxe Stadion. Arkivfoto

Af Andreas Mayerhofer

FC Helsingør flytter pokalkamp til udebane

FC Helsingør flytter pokalkamp til udebane

FODBOLD: FC Helsingørs første kamp i pokalturneringen den 6. august mod AB var udtrukket til at blive spillet i Helsingør, men da kampen er udtaget til TV, og det ikke har været muligt at etablere de fornødne faciliteter omkring en fodboldbane i Helsingør kommune – eksempelvis i Snekkersten – så er kampen flyttet til AB’s hjemmebane, Gladsaxe Stadion.

– Det er bestemt ikke noget vi er glade for, men vi ville skulle sætte et kæmpe logistisk apparat i gang, for at banerne i Snekkersten kunne leve op til kravene for DBU. Der skulle blandt andet etableres baneafspærring, sættes toiletter op, hentes kontrollører ind, etableres øl- og vandsalg og så videre. Derudover er kampen udtaget som TV-kamp, hvilket stiller visse krav til kameraer, stadionlys med mere. Vi ville virkelig gerne spille foran vores egne fans i Helsingør, men når det ikke kunne lade sig gøre at finde en erstatningsdato i august, ser vi desværre ikke andre muligheder end at spille den i Gladsaxe. Vi håber meget, at fansene finder til Gladsaxe for at støtte op om drengene alligevel, siger FC Helsingørs kommunikationsmedarbejder, Rune Milling.

Kampen bliver spillet klokken 18.15 den 6. august på Gladsaxe Stadion.

anma

Artiklen sidst ændret: 29. juli 2019 12:35

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu