Af Kirsten Moth

Køkkenchefen: “Den hårde tone er bandlyst her i køkkenet”

– Jeg er altid gået mod strømmen og vil hellere finde mine egne måder, siger Nanna Maria Hansen, 33, der både som chef og kok har indført en ny kultur og ny gastronomi i de fem køkkener på Marienlyst Strandhotel.

HELSINGØR: – Det eneste, du ikke kan blive er kok.

Det var den besked, lægen gav den unge Nanna for flere år siden.

I dag er den nu 33-årige Nanna Maria Hansen køkkenchef på Marienlyst Strandhotel i Helsingør, hvor gastronomien er højt prioriteret efter hotellets gennemgribende forvandling gennem de sidste par år.

Artiklen sidst ændret: 30. juli 2019 09:21

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal Movia holde fast i planerne om at udfase mimrekortet, som er en rabatordning for pensionister?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu