Passage: Slip brysterne fri


Af Helsingør Dagblad

Der er noget for alle i Kif-Kif Sisters’ forstilling.

Kif-Kif Sisters leverer en sjov og underspillet forestilling, som henvender sig til at alle med humoristisk sans.

Anmeldelse: De enæggede tvillinger Josette Lepine og Françoise Lepine vil så gerne optræde, så de øver sig i ‘Jam Side Up!’ – med blandet held, men på en yderst vellykket måde for publikum. I første omgang med et absurd madshow, hvor kartofler snittes med en tennisketsjer, agurken får en tur gennem en vifte på en blæser og toasten bliver ristet på et strygejern.

Det er sjovt, meget sjovt endda, for børnene synes mad over det hele er morsomt, og som voksen kan man ikke andet end at tænke over, om det er en stikpille til det enorme fokus der på realitykendisser, der ikke kan finde ud af noget, eller de mange madprogrammer, man kan finde alle steder – og så er der selvfølgelig have en vis glæde ved at kaste med maden, selvom man har passeret de 60, for publikum er aktivt med i forestillingen.

Sjovt for alle

Vi er hastigt videre, for tvillingerne, klædt i røde badedragter med hvide prikker og røde sko, vil gerne vise os en dans, men den bliver forpurret gang på gang. Både af bamsen Coco, men særligt af kufferten de har med sig, og som indeholder alverdens sjove sager.

Enden bliver naturligvis en slags genfødsel i et par kæmpestore pink balloner, der først var et par gyngede bryster, sidenhen blev kastet rundt blandt publikum, der fik en kæde af bh’er der var bundet sammen, til at forvare sig med.

‘Jam Side Up’ er en af de slags forestillinger, som alle går fra i godt humør. Børn såvel som voksne. De charmerende tvillinger formår at lade forestillingen flyde på forskellige niveauer. Der er sjov og ballade for de mindste, men den giver samtidig også stof til eftertanke.

Den canadiske humor, tvillingerne lægger ud med, er underspillet, sjov og meget sød.

‘Jam Side Up!’ af Kif-Kif Sisters spiller tirsdag 30. Juli i Ålsgårde og lørdag 3. august i Toldkammergården.

Artiklen sidst ændret: 31. juli 2019 14:26

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018