Der er mere end 30 spillere til træning i FC Helsingør i øjeblikket. En fantastisk trup, konkluderer Brian Gellert. Arkivfoto: Lars Johannessen

Af Andreas Mayerhofer

FCH’s kæmpetrup bliver mindre

FC Helsingør har over 30 spillere i førsteholdstruppen. En voldsom mængde spillere til 2. division, men inden transfervinduet lukkes, vil der sandsynligvis ske flere udskiftninger.

FODBOLD: De fleste trænere ønsker at have trupper, som er store nok til at træne 11 mod 11. I FC Helsingør er det i øjeblikket muligt at træne 11 mod 11 med udskiftere – også på målmandsposten.

30 mand er indskrevet i truppen, og spillere som Thomas “TK” Kristensen træner derudover med. Så store trupper med betalte fodboldspillere har næppe noget fortilfælde i dansk 2. divisionsfodbold, men det vidner om, at der bliver lagt vægt – og penge – bag ordene, når målsætningen er oprykning til 1. division. En svær øvelse i den kommende sæson, da der kun er en oprykningsplads til deling mellem de 24 hold i 2. division øst og vest.

Artiklen sidst ændret: 31. juli 2019 14:27

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu