Adnan Mohammad (25), Lyngby Boldklub og Pascal Gregor (22), FC Helsingør under kampen i NordicBet Ligaen mellem FC Helsingør og Lyngby Boldklub den 25. maj 2019 på Helsingør Stadion. (Foto: Claus Birch / ClausBirchDK Sportsfoto).

Af Andreas Mayerhofer

FCH-profil på vej til norsk topklub

Pascal Gregor kan være på vej til norske Haugesund. Aftalen er endnu ikke på plads, men Helsingør Dagblad erfarer, at der meget vel kan ske noget med forsvarsspillerens klubforhold inden for kort tid.

det falder godt i tråd med, at B.T. skriver, at Pascal Gregor er så godt som på plads i den norske Eliteserie-klub, der spiller europæisk fodbold i denne sæson og som i øjeblikket ligger nummer otte i den bedste norske række.

Direkte adspurgt vil FC Helsingørs chefscout Brian Gellert ikke bekræfte rygtet.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at Pascal gerne vil videre, og det er heller ikke nogen hemmelighed, at der har været interesse for ham. Jeg kan ikke kommentere på rygter, men jeg kan sige, at der ikke er skrevet noget under endnu, siger Gellert.

Det kunne dog godt tyde på, at det kan være et spørgsmål om ganske kort tid, før pennen bliver sat på det papir, der sender den tidligere FC Nordsjælland-spiller nord på.

Pascal Gregor har spillet halvandet år i FC Helsingør.

Artiklen sidst ændret: 1. august 2019 15:41

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu