Leder: Wien, Paris, Bruxelles og så også lige Helsingør


Af Dorthe Carlsen

Foto: Lars Johannessen

”PASSAGE Festival har altid været et møde mellem det helt lokale og det internationale. Mellem mennesker, der er hér, lige nu hvor det sker. Mellem byens borgere og ambitiøse kunstnere. Den virkelige styrke ved festivaler i det offentlige rum er dette møde, som ikke bare kan bryde en tilvænnet forestilling om hvad byen er, men også bringe et helt nyt og uventet perspektiv på et sted eller på os selv. Gadeteater taler ikke til et uddannet publikum, men til alle. ”

Artiklen sidst ændret: 1. august 2019 16:10

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018