Gadeteater: Kom til alternativ gulvvask i Rolighedsparken


Af Helsingør Dagblad

Traditionen tro rammer Passage-festivalen også Rolighedsparken i år. Det sker fredag den 2. august kl. 18.30, hvor med Cristina Solé fra den Catalanske teatergruppe Compagnie Cris-is optræder med forestillingen Wet Floor, som i passage-programmet er oversat til Alternativ Gulvvask.

Rengøringsfirmaet Wet Floor har mere end 30 års erfaring med sig i rengøringsbranchen og er hyret til at gøre scenen klar til næste forestilling. Det kunne lyde som en simpel opgave – men den udvikler sig til en umulig mission, på kanten af en katastrofe!

Forestillingen er med Cristina Solé, som har optrådt som akrobat og klovn siden 1999, og hun kommer fredag direkte fra Spanien til forestillingen i Rolighedsparken, som af samme årsag er flyttet fra kl. 17 til kl. 18.30.

Forestillingen gennemføres i et samarbejde mellem Grundejerforeningen Rolighedsparken og Passage-festivalen og der er gratis adgang for alle. Rolighedsparken ligger for enden af Højvangen i Espergærde, på kanten af Rolighedsmoserne.

Artiklen sidst ændret: 2. august 2019 12:24

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Gør du mere ud af at støtte lokalt i disse corona-tider?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018