Af Andreas Mayerhofer

To HGF-piger kæmper for plads ved VM

GYMNASTIK: Med en voldsom fart roterer Clara Utzon De Brass i barren, inden hun slipper grebet og flyver gennem luften og griber fat i den forskudte barre. Hun gør det igen og igen – hver eneste dag, og det seneste halve år er der kommet et markant mål i horisonten, der gør de 20 ugentlige timer i gymnastiksalen endnu mere fokuserede. Sammen med klubkammeraten i Helsingør Gymnastikforening Zoe Minzari, er hun kommet med i landstrænerens bruttotrup, der arbejder frem mod VM i København om et par år.

Artiklen sidst ændret: 2. august 2019 08:38

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu