Af Kirsten Moth

Man løber rigtig godt på et par fede wienerbasser

Rekordstort deltagerfelt på 560 løbere til årets Wienerbrødsløb i Helsingør.

HELSINGØR: Det begyndte som lidt af en joke. Nogle gode venner arrangerede et løb, hvor der blev serveret og spist godt med fedt- og sukkerholdigt wienerbrød undervejs på ruten og når man var løbet over målstregen.

Søndag var det tredje år i træk, at starten gik til løbet med det – vil nogle hævde – lidt usædvanlige navn – Wienerbrødsløbet. Nu med et rekordstort deltagerantal på 560 løbere fra nær og fjern. Ikke mindst har svenskerne taget løbet til sig. Omkring en tredjedel af deltagerne i år var nemlig svenskere.

Artiklen sidst ændret: 5. august 2019 11:40

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Ser du overvægt som et samfundsproblem?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu