Her kan man få et job, selv om man hverken kan tale eller forstå dansk


Af Kirsten Moth

Ayhan Güner er chef for 40-50 medarbejdere i housekeeping på Marienlyst Strandhotel. Manglen på arbejdskraft gør, at hotellet har taget flere utraditionelle metoder i brug for at tiltrække medarbejdere fra alverdens lande.

HELSINGØR: Iført kridhvid skjorte med pressefolder i ærmerne og blankpolerede sko springer han op og ned ad trapperne, adræt som en balletdanser og med en energi, hvor han synes at kunne løbe solen sort i løbet af en dag, hvor han let tilbagelægger en distance på 20-25 kilometer på trapper og gennem lange korridorer.

Artiklen sidst ændret: 7. august 2019 15:18

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Hvad synes du om mediernes dækning af coronavirus?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018